Personvernerklæring

ProCornea Spesiallinser AS er opptatt av å håndtere personopplysinger på en trygg måte. Denne personvernerklæringen forteller hvordan ProCornea samler inn og behandler personopplysninger. Erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter ved lagring av personopplysninger gjennom et kundeforhold hos oss, og generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysninger i henhold til gjeldende personvernlovgivning.

Personopplysninger som lagres

For å gjennomføre et kjøp via procornea.no, email eller telefon trenger vi firmanavn, organisasjonsnummer, adresse, e-post, mobilnummer og navn på kontaktperson. Dette er nødvendig for å kunne sende din bestilling til riktig leveringsadresse, holde deg oppdatert med ordrebevegelsene samt kontakte deg dersom det skulle være behov i henhold til dine ordre.

Ved bestilling av kontaktlinser lagrer vi butikkens kundereferanse og spesifikke opplysninger om linsen slik som styrke (sfære), cylinder, akse, basekurve og diameter. Denne informasjonen deles videre til kontaktlinseleverandøren som har et selvstendig ansvar for sin videre behandling av personopplysningene.

For å kunne gjennomføre kurs, webinar og andre aktiviteter registrerer vi navn, adresse, telefonnummer, e-post og evt. andre notater du selv velger å registrere via websiden.

Hvor lenge lagrer vi data

Vi sletter dine personopplysninger som ikke lenger er nødvendige ut fra det formål de er lagret for. Vi lagrer personopplysninger i henhold til den enhver tid gjeldende lovgivning. Regnskapsloven pålegger oss å lagre transaksjonsdata i 5 år.

Personopplysninger til tredjepart

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere dine personopplysninger på andre måter enn beskrevet i personvernerklæringen. Dine data vil kun deles hvis vi er rettslig forpliktet eller får ditt samtykke. Samarbeidspartnere vil kun få innsyn i opplysningene hvis dette er nødvendig for å utføre tjenester for ProCornea. I slike tilfeller inngås databehandleravtaler for å ivareta informasjonssikkerheten, i tillegg vil vi bestemme hvordan behandlingen av opplysningene skal foregå.

Utlevering av varer

Vi samarbeider med Bring og Posten for transport av varer i Norge. Vi utleverer personopplysninger som er nødvendig for at de skal kunne levere varene til deg. Informasjonen som deles med transportørene er navn, adresse, telefonnummer og ønsket utleveringssted.

Bruk av cookies

Vi bruker cookies på våre nettsider for at besøksstatistikken skal være pålitelig og for å øke funksjonaliteten på våre sider. Her kan du lese mer om vår bruk av cookies og hvordan du selv kan styre bruken: http://www.procornea.no/cookies.

Analyse og statistikk

Vi samler inn anonymiserte opplysninger om besøkende på procornea.no til analyse. Med anonymiserte opplysninger mener vi opplysninger som ikke kan spores tilbake til en bruker eller en person. Formålet med dette er å samle inn statistikk som kan brukes for å videreutvikle og forbedre nettstedet. Eksempler på denne type data er: antall som besøker siden, hvordan siden blir brukt, hvor lenge besøket varer, hvor brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Vi samler også inn søkeord som brukes via søkemotorene på websiden. Dette er kun for å forbedre søketreffene og kundeopplevelsen, og det samles ikke inn info som kan spores tilbake til brukeren.

Dine rettigheter

Du har rett til innsyn i dine personopplysninger som vi har registrert i samsvar med gjeldende lovgivning. Du kan til enhver tid be om å motta disse opplysningene uten vederlag i tråd med lovgivningen. Du kan også, når som helst, be oss slette eller rette dine personopplysninger, forutsatt at vi ikke er forpliktet til å oppbevare disse i henhold til gjeldende lovgivning eller andre forpliktelser vi har. Opplysninger skal utleveres/overføres på en sikker måte. Dersom den registrerte inngir anmodningen elektronisk, og med mindre den registrerte anmoder om noe annet, skal informasjonen gis i en vanlig elektronisk form. Du har rett til å klage til Datatilsynet dersom du opplever at dine personopplysninger ikke blir behandlet i henhold til denne erklæringen.

Sikring av personopplysninger

Vi har gode rutiner for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av data skjer i samsvar med kravene i gjeldende lovgivning. Eksempler på slike tiltak er risikovurderinger, tilgangsstyring og arkiveringsrutiner, samt rutiner for håndtering av data og oppfølging av forespørsler vedrørende retten til innsyn, retting og sletting.

Behandlingsansvarlig

ProCornea, ved daglig leder, er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger når du besøker vår nettside, sender en epost eller ringer.

Kontaktinformasjon

Har du spørsmål om personopplysninger kan du kontakte oss på post@procornea.no.

Endringer i erklæringen

Hvis vi gjør endringer i denne personvernerklæringen, legger vi ut den reviderte versjonen her med en oppdatert revisjonsdato. Vi oppfordrer deg til å lese gjennom erklæringen regelmessig. Dersom det blir utført større endringer som vesentlig endrer vår personvernpraksis kan vi også varsle deg på andre måter som på selskapets nettside eller sosiale medier.

Denne versjonen er oppdatert 02.06.2019.

Lukk meny
×

Handlekurv