HYLO® DUAL

Når bør HYLO® DUAL anbefales?

HYLO® DUAL smører hornhinnen og konjunktiva og forhindrer overdreven fordampning av tårer. Stabilisering av tårefilmen, spesielt lipidlaget, lindrer øyeirritasjoner som er forbundet med symptomer på betennelse eller de som er forårsaket av allergier. Den brennende og kløende følelsen i øynene lindres.

Brennende, kløende og rennende øyne, følelsen av å ha et lite sandkorn på øyet eller en følelse av tørrhet er alle symptomer på irriterte øyne. Ofte indikerer dette at øynene ikke er tilstrekkelig smurt.

En annen årsak kan imidlertid være
overfølsomhetsreaksjoner til andre stoffer, f.eks. pollen, dyrehår eller husstøv. Slike allergier kan være ledsaget av de samme symptomene som tørre øyne har, og det kan dermed være vanskelig å skille mellom irriterte øyne forårsaket av tørre øyne og allergi.

HYLO® DUAL

• Stabilisering av lipidlaget
• Smøring gjennom osmotisk beskyttelse
• Ektoin-hydro-kompleks lindrer symptomene forbundet med allergifremkallende stoffer og irritanter
• Uten konserveringsmidler og fosfater

HYLO® DUAL har en dobbel effekt takket være hyaluronsyre og ektoin som stabiliserer lipidlaget og lindrer øyeirritasjoner forårsaket av betennelse.

Høykvalitetshyaluronsyre som brukes i HYLO® serien muliggjør en jevn, stabil og langvarig smøring av øyeoverflaten. Konsentrasjonen av hyaluronsyre bestemmer graden av intensitet på fukting.

Ektoin er et stoff som utvinnes av mikroorganismer som lever under svært ekstreme forhold (for eksempel ørken og salte innsjøer). For å overleve og være beskyttet mot disse tøffe forholdene, danner mikroorganismene den naturlige substansen ektoin. Ved å kompensere for variasjoner i salt- og væskenivå vil ektoinet hjelpe mikroorganismene å overleve.

 Høy kvalitet av hyaluronsyre og ektoin
• Kan brukes sammen med kontaktlinser
• Økonomisk Comod flaske garanterer en mengde på 300 dråper per 10ml flaske
• 0,05 % hyaluronsyre og 2 % ectoin

Ektoinets rolle i HYLO® DUAL er å øke binding av vann til de okulære overflatecellene, noe som danner en fysiologisk barriere på hornhinnen og konjunktiva. Barrieren beskytter mot inflammatoriske irritasjoner. Samtidig stabiliserer ektoin lipidlaget i tårefilmen, noe som beskytter mot overdreven fordampning av tårevæsken.
Tørre øyne har en rekke symptomer som kan assosieres med allergi. Gjennom den doble virkemåten vil Hylo® Dual lindre irritasjoner knyttet til begge disse tilstandene.